torsdag 28 juni 2012

Kom, det blir grymt!


I år medverkar Scouterna på Almedalen med en av våra viktigaste frågor: Ungas möjlighet att utveckla sin förmåga att leda sig själv och andra för att kunna ta plats som ledare och chefer. Men självklart pratar vi också gärna om våra andra hjärtefrågor så som mänskliga rättigheter och Trygga Möten.

Kom gärna på våra aktiviteter!

Lunchseminarium "Varför har Sverige lägst antal unga chefer i EU? Låt unga ledare ta plats"
Onsdag 4 juli klockan 11:30 - 12:30 i Nowa kommunikations trädgård (hörnet Kilgränd och Kronstallgränd)
Arrangör: Scouterna i samarbete med Ledarna

Kom och var med på ett interaktivt seminarium om ungas möjlighet att ta ett ledarskap. Är det en myt att unga inte vill bli chefer och varför? Eller är det så att de visst kan tänka sig att bli ledare, men under en annan ledarskapsfilosofi än 40-talisternas? Vi tar ett grepp om möjligheter och hinder.

Manifestation för mänskliga rättigheter
Onsdag 4 juli klockan 20.00-21.00, stranden vid Kallis, Almedalen
Arrangörer: Sensus, Fonden för Mänskliga Rättigheter och Scouterna

För tredje året i följd uppmärksammas mänskliga rättigheter i en manifestation med tal och musik, som avslutas med att vi gemensamt sätter ut komloylyktor i havet.


Scouterna medverkar även genom Rita Ehrenfors och verksamheten Trygga Möten tisdag 3 juli klockan 15 på seminariet Verktygen som förhindrar övergrepp mot unga. Seminariet arrangeras av tidningen Dagen och Frälsningsarmén i Krukmakarens Hus, Mellangatan 21.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.